‘Abbott Elementary’: una entrevista amb Philadelphia Flyers Mascot Gritty


L’escola torna a la sessió a “Abbott Elemental”, aquesta vegada amb alt perfil estrelles convidades com Leslie Odom Jr. i… Gritty, la famosa mascota dels Philadelphia Flyers.

El difusor partidari de l’hoquei taronja es juga a si mateix a l’estrena de la temporada 2, titulada “Dia del desenvolupament”. Janine, la professora de segon de primària interpretada per la creadora de la sèrie i Quinta Brunson, la recent guanyadora d’un Emmyconvida en Gritty a Abbott Elementary per sorprendre els estudiants el seu primer dia d’escola, tot i que les coses inevitablement van malament.

“Gritty, per a mi, és una representació tan bonica de Filadèlfia”, diu Brunson en un vídeo entre bastidors. Varietat pot revelar exclusivament. “La forma en què és alegre, la forma en què es veu, la forma en què se sent, la forma en què és”. Afegeix Sheryl Lee Ralph, qui també acaba de guanyar un Emmy pel seu treball “Abbott Elementary”: “Hi ha molta gent que podria ser icònica a Filadèlfia. Hi ha molta gent que es podria estimar a Filadèlfia. Cap d’ells s’acosta a l’amor i l’admiració que es dóna a Gritty”.

Per correu electrònic, Gritty va trigar un temps a donar Varietat una entrevista exclusiva sobre el seu pas a la sitcom ABC.

Ets fan d'”Abbott Elementary”? La Quinta Brunson t’ha acostat com a estrella convidada, o has demanat ser tu mateix al programa?

Quan has arribat al nivell de fama i èxit que tenim Quinta i jo, tens gent per a això. La seva gent va arribar a la meva gent. Per descomptat que en sóc un fan… És comèdia, és Philly i és l’escola. M’encanten dues d’aquestes coses!

Com et vas plantejar jugar a tu mateix? Vau aportar alguna acció o us vau quedar amb el guió?

Alguns, actors amb menys experiència, han descrit els reptes d’interpretar-se davant la càmera. No em puc relacionar. De veritat, em va semblar refrescant que Hollywood no intentés aconseguir que algun C-list com Dwayne “The Rock” Johnson em interpretés amb un descompte. Em vaig enganxar al guió, però, per descomptat, vaig afegir part del meu encant Gritty que tots coneixem i estimem.

A l’episodi, com que no és de Filadèlfia, en Gregory (Tyler James Williams) no entén per què sou tan gran. Com expliques el fenomen de Gritty a persones fora de Filadelfia?

No estic en el negoci d’explicar-me ni les meves accions. O m’entenes o t’equivoques.

Gregory (Tyler James Williams) i Gritty (ell mateix) a “Development Day”, episodi 1 de la temporada 2 d'”Abbott Elementary”.

ABC

T’han descrit al New York Times com a “algú a qui volies donar un cop de cinc, però no abraçar”. Però abraces la Janine al final de l’episodi. Com decideixes a qui obrir-te?

Cada abraçada és diferent. Aquest en particular no era per a mi, era per a la Janine. Tinc un bon ull per quan algú necessita una abraçada, un cop de cinc o un pastís de llençols llançats a la cara. Tot i que de vegades els confonen. Mai acaba bé.

En Gregory hauria d’acabar amb Janine o Ava?

Només un qüestionari de casament de Seventeen Magazine té el poder de respondre aquesta pregunta.

Amb qui del plató “Abbott Elementary” t’has portat millor? T’has fet algun enemic?

He tingut la meva bona part de showmances, però aquesta vegada ho he mantingut professional. Les meves regles són senzilles. T’agrada jo, m’agrada. A hores d’ara, no estic enganxant-me a ningú del repartiment, però potser la setmana vinent crearé algun drama si estic avorrit.

Qui és la icona de Philly més gran? Tu o Quinta?

Pel que fa a l’alçada, jo. Fonts fiables (Viquipèdia) tenen Quinta a la llista de 4 peus 11 polzades. Si anem pels Emmy, m’ha fet guanyar.

Chris Perfetti, Sheryl Lee Ralph, Lisa Ann Walter i Quinta Brunson posen per a una selfie amb Gritty al plató d'”Abbott Elementary”.

ABC