Com fer que Lightning Node sigui mòbil

By BlogYV
16 Min Read

Aquest és un editorial d’opinió d’Anthony Feliciano, organitzador i col·laborador d’esdeveniments de Bitcoin Revista Bitcoin.

Aquest article és un seguiment de un article anterior que vaig escriure, parlant de diferents tipus de nodes Lightning. Vaig a ampliar el RaspiBlitz Node Lightning Network. No entraré en les moltes altres opcions i característiques del que ofereix RaspiBlitz, però aquest és un gir únic.

Aquest projecte va començar fa quatre anys quan jo estava assegut al meu apartament, al migdia, i de sobte es va tallar el corrent. El primer que passa per la ment d’una persona normal és “maldita, s’ha acabat l’energia; em pregunto quant de temps trigarà i he de començar a buscar a la nevera per possiblement barbacoa què es podria descongelar?”

No jo! Immediatament vaig pensar: “El meu node llamp!” En resum, l’alimentació només va estar fora d’un parell d’hores. Però en aquell moment em va fer pensar, si una cosa així torna a passar, què puc fer?

Leave a comment