Els errors d’OnePlus només fan que Samsung sigui més fort


És una mica irònic on he acabat si heu comprovat per què he cancel·lat la meva reserva del Galaxy S22 Ultra. I si heu estat escoltant el podcast d’Android Central, és possible que això ja us hagi fet malbé. Però la meva impulsivitat i la meva incapacitat per estar satisfet amb els telèfons intel·ligents em van imposar. Ara sóc propietari d’un Galaxy S22 Ultra després de tot, però els motius van més enllà de voler una altra joguina per jugar.

Sí, aquest és l’últim problema del primer món dels problemes del primer món, però tot i ser propietari del Galaxy Z Fold 3, Pixel 6 Proi iPhone 13 Pro Max, volia una altra cosa. Tornant uns quants anys enrere, era un fanàtic àvid d’OnePlus que intentava posar les mans a cada telèfon nou que OnePlus va llançar.

La meva història d’amor amb OnePlus