Enfocament de la comunitat: Kujay > Notícies


Bon divendres, guardians! Benvinguts de nou a un dels nostres segments preferits a Bungie.net, el focus comunitari d’aquesta setmana! Aquesta setmana estem xerrant amb un creador de contingut que té una feina molt bona, Kujay!

Hola Kujay! Gràcies per dedicar-vos el temps a xerrar amb nosaltres! Per tant, comencem amb una mica de fons. Qui ets, quins són els teus pronoms i d’on ets?

Hola, em dic Kujay (ell/ell). Sóc dissenyador d’avions de dia i a El destí creador de contingut a la nit! Vaig créixer en una petita ciutat de l’est de Kansas abans de traslladar-me al sud de Califòrnia després de la universitat.

Espera, dissenyador d’avions? Sí, haurem de tocar-ho en un moment. Però primer, què et va portar als jocs i a la creació de contingut?

Vaig entrar al joc de molt jove, quan només tenia quatre anys. Acabava d’anar a la guarderia i hi havia una Super Nintendo amb la qual tots els nens podien jugar. El primer joc que vaig jugar va ser L’illa de Yoshi (encara és un joc increïble fins avui!), I bon senyor, em vaig enganxar immediatament! Avançar uns 20 anys, i després de traslladar-me a SoCal, em vaig trobar amb MOLT més temps lliure del que estava acostumat a l’escola (els cursos d’enginyeria aeroespacial no són cap broma!). Aleshores, poc després del llançament de Rise of Iron, un amic meu que estava en streaming va començar a cridar-me per provar el streaming per mi mateix. Després d’empènyer-lo durant uns mesos, finalment vaig cedir i vaig comprar una càmera web per a PS4. Vaig descobrir que el streaming és molt divertit (i una cosa en la qual sóc molt bo), tant és així que fa gairebé sis anys que ho faig!

Sembla el meu tipus de guarderia. 😊 D’acord, una gran pregunta aquí: com equilibres tant una feina a temps complet com la creació de contingut?

Al llarg dels anys ha estat difícil equilibrar la meva carrera professional amb la part de la creació de continguts de la meva vida. En els primers anys, solia transmetre MOLT més, entrant en fluxos cada divendres a dilluns (generalment implicava molta ajuda de Trials of Osiris!). Tanmateix, a mesura que van passar els anys i les responsabilitats de la meva feina diària van començar a augmentar, vaig començar a reduir la quantitat de contingut que estava llançant. He començat a centrar-me més a YouTube els darrers dos anys, ja que és una cosa que puc fer “a poc a poc”, en lloc de tenir la càmera en marxa per a una reproducció en directe. I al costat de Twitch de la casa, ara sóc principalment un “guerrer del cap de setmana”, amb streams només els dissabtes i diumenges. Ha estat difícil fer malabars amb les dues cares de la meva vida, però també és IMMENSAMENT gratificant. Quantes persones poden dissenyar avions durant la setmana i, a continuació, tornen a casa amb un canal de YouTube i una reproducció d’èxit el cap de setmana? És una cosa que no dono per fet!

Vaja, sembla un viatge tan salvatge, i sembla que heu fet una feina tan fantàstica per mantenir-lo. Per tant, vas esmentar l’illa de Yoshi, però com la vas trobar? El destí?

Així que, curiosament, m’havia pres una pausa bastant llarga dels jocs quan El destí va venir trucant. Després d’avorrir-me amb Skyrim el meu últim any de secundària, no vaig jugar gaire durant els meus anys de primer o segon d’universitat. Tot i això, el remaster de PS4 de The Last of Us (joc INCREÏBLE per cert!), que mai vaig tenir l’oportunitat de jugar quan es va llançar originalment. I després, com per “destí” (pica l’ullet), uns dies després d’acabar L’últim de nosaltresvaig rebre un correu electrònic de Sony que em convidava a jugar el proper El destí alfa. Sempre he estat més d’un Call of Duty nen creixent, però molts dels meus amics de la infància eren MASSIUS Halo ventiladors. Quan els vaig preguntar sobre el proper projecte de Bungie amb El destítots em van animar a provar-ho, descrivint el joc com un mashup de Call of Duty, Haloi “Espai Skyrim.” Vaig decidir provar l’alfa poc després i em vaig enganxar a l’instant. El tiroteig va ser de lluny el millor que havia viscut mai. I ara, més de vuit anys després, segueixo sent addicte a la mateixa impotència El destí ja que era la primera vegada que aterrava al cosmòdrom.

Un jugador del primer dia, m’encanta veure-ho! En quin tipus de contingut t’agrada centrar-te quan estàs reproduint o fent vídeos?

M’agrada centrar-me en el contingut final del joc El destí, amb un enfocament més en el costat del PvP, ja sigui Trials of Osiris o Iron Banner. També m’encanten les incursions i les incursions de GM, i assaboreixo especialment les experiències de raid del primer dia amb el meu grup!

Això és súper genial! El contingut del final del joc pot ser molt difícil, així que tenir creadors de contingut com tu per ajudar a ensenyar i guiar els altres és genial de veure. Per als jugadors més nous, què voldries saber abans de començar, o almenys al començament del teu? El destí viatge?

Sincerament, m’agradaria que algú m’hagués dit fins a quin punt m’absorbiria El destí univers i la comunitat més àmplia de Bungie. Com estic jugant al mateix joc després de vuit anys?! Hahaha, broma =). Però amb tota seriositat, m’agradaria saber com d’important era trobar un grup sòlid de persones per jugar El destí amb. Vaig jugar en solitari durant una bona part de temps durant la vainilla D1 abans de trobar el meu camí als llocs web de LFG (Buscar grup). Si no m’hagués capturat la màgia d’OG Vault of Glass, hi ha moltes possibilitats que hagi deixat de jugar El destí durant aquells primers dies. El joc és molt més divertit de jugar quan tens amics amb els quals endinsar-se en continguts més difícils i rebotar creacions i idees. Per això, estic increïblement emocionat perquè els rangs de Guardian i el cercador de Fireteam del joc arribin a El destí 2 l’any vinent. Crec que serviran com a catalitzadors perquè milers de jugadors comencin a formar grups d’amics propis i desbloquegin el veritable “final del joc” de El destí.

Heck si! Com que el contingut final és el vostre objectiu, teniu algun consell per als jugadors que busquen millorar les seves habilitats com a jugador?

Si sou algú que vol aprofundir en les experiències del final del joc El destí i millora les teves habilitats, el millor que pots fer és contactar amb altres jugadors i començar a crear un grup d’amics on puguis jugar El destí amb. Mentre El destí es pot jugar en solitari, tot el potencial del joc es realitza quan tens un grup establert de persones en què pots recolzar-te, tant en entorns PvE casuals com en les trinxeres de Trials. El treball en equip realment fa que el somni funcioni, i amb el pas del temps et convertiràs en un millor jugador quan col·labores amb altres jugadors amb idees afins.

D’acord, és hora de preguntar quin és el teu personatge principal i la teva subclasse preferida?

Probablement atrauré molta ira aquí, però Hunter és el meu personatge principal i he estat irremeiablement addicte a Stompees durant la major part dels cinc anys. Tornant fins a Modern Warfare 2, la meva manera preferida de jugar a jocs FPS sempre ha estat la velocitat, la velocitat i més velocitat! Amb aquesta finalitat, estic absolutament ENAMORAT amb Arc 3.0 Hunter. El Speed ​​Booster és només *el petó del xef* i Gathering Storm podria ser el súper més genial del joc ara. Solia fer servir Arcstrider de les temporades 2 a 8, així que tornar a casa amb el meu vell nadó amb Arc 3.0 ha estat increïble!

Ah, sí, anar ràpid als videojocs sempre és divertit! 😊 Quin tipus d’ambient manté el teu canal?

El meu canal acostuma a caminar entre l’entreteniment i l’educació. En un moment, ens endinsarem en la història de La del destí univers i comenceu a especular sobre les històries futures. Aleshores, a la propera, alguna cosa completament ridícul passarà dins d’un partit de Crucible (a costa del meu oponent O de mi, tots dos passen sovint!). Sovint parlarem de les compilacions o de l’estat del joc en conjunt, tot mantenint les coses bastant lleugeres amb moltes rialles al llarg del camí. Igual que l’equilibri entre la meva vida laboral i la creació de contingut, el meu canal prospera en la seva dualitat entre educació i entreteniment.

Entretingut i educatiu alhora que el manté alegre? Sembla el meu tipus de lloc!

D’acord, ja era hora d’acabar la nostra entrevista, però sí que volia preguntar perquè has estat molt inspirador fins ara en la nostra conversa. Què és el que vols assegurar-te que cada New Light sàpiga quan s’uneixen a les files de Guardian?

Amb l’experiència actual de New Light, pot sentir-se aclaparador un cop acabis la teva presentació al cosmòdrom. Se’t convoquen al Towe i se’t presenten missió rere missió. El meu consell seria triar només UNA d’aquestes missions i comprometre’s-hi sol. Quan acabis aquesta primera recerca, hi ha una gran possibilitat que hagis provat algunes armes noves, que hagis augmentat una mica el teu poder i, en general, hagis tingut una idea del bucle de joc de El destí. I una vegada que la majoria de la gent arriba tan lluny, el joc sol sol ser suficient per enganxar-los!

Per obtenir consells més específics, el 1000% comença a utilitzar Destiny Item Manager per millorar l’experiència d’inventari de manera massiva. Això, i assegureu-vos de registrar-vos amb Ada-1 cada dia per a aquests dolços i dolços mods de combat!

I finalment, on et pot trobar la gent?

Continuo corrent Twitch tots els dissabtes i diumenges al matí, amb la pujada ocasional de vídeos activats YouTube. També sóc molt actiu a la terra de Twitteramb un munt de preses i trucs per entretenir gairebé tothom!
Moltes gràcies Kujay per passar l’estona amb mi! Si us plau, assegureu-vos d’anar a veure els seus canals i donar-li un seguiment si us animeu amb el seu contingut. Si encara no has consultat el nostre més recent Enfocament comunitari amb Leyla, ara pots fer-ho! I fins la propera vegada, seguiu etiquetant-nos amb les vostres recomanacions de Community Focus als nostres canals socials.

Sigueu astuts, guardians!

Sam