“No anava a dir a Denis que havíem fet una aliança”, assegura Nicolas, eliminat a l’episodi 14.

By BlogYV
7 Min Read

L’espia, l’agent doble, el traïdor… Al llarg de les setmanes, Nicolas ha rebut molts sobrenoms a Koh-Lanta: el tòtem maudit. Aquest dimarts al vespre, Denis Brogniart va apagar la torxa del candidat per un avantatge estratègic guanyat per l’Olga. Un estrateg, Nicolas va ser un fins al final. La prova, fins i tot després de la seva eliminació, continua afirmant que no hi ha cap aliança entre antics candidats verds. “No em rendeixo per protegir Ambre i François durant la resta de la seva aventura. Fins als últims segons sóc fidel al meu color base”, explica 20 minuts.

Què et passa pel cap quan Jean-Charles treu el seu coll d’immunitat?

Estava preparat per sortir a cada propina. És millor estar preparat per no sorprendre’s encara que encara faci mal, que veure’t anar fins al final, noquejar i estar al fons del forat. Esperava que Jean-Charles tingués un collaret. Em va sorprendre mig quan el va estrenar, per això vaig tenir les veus dividides entre la Géraldine i ell. Tot i així, havia planificat el cop estratègicament.

Per què t’ho esperaves?

Res és segur, cal estar ben despert. Vaig tenir la sensació que no s’havia fet res. Darrere de la seva discreció i la seva amabilitat, vaig sentir que aquest era el moment en què anava a estrenar un collaret. En el meu cap em dic que repartim els vots i que en el pitjor dels casos, si hi hagués una nova votació en cas d’empat, guanyaria…

Finalment, aquesta veu addicional donada a l’Olga et costa la teva plaça…

Per molt que puc imaginar tots els escenaris, tant allà, no m’ho podia esperar gens. No m’ho podia imaginar. Quan veig quatre veus em dic a mi mateix que em van trair Ambre, Bastien o François. No m’ho crec molt i quan veig que s’aixequen tres dits, entenc que hi ha doble vot. Surto amb honors perquè està súper ajustat en un tir que no us podeu imaginar. Has de marxar sentint-te orgullós i feliç de l’aventura que has aconseguit.

Dius a l’episodi que haver estat natural a l’hora de crear afinitats amb els verds i els grocs és la teva definició de ser estrateg. Així que no es va pensar gens?

En els darrers vint anys, hem tingut estrategs molt més grossos al seu estil Koh-Lanta. Jo, no vaig buscar ser estrateg. Al principi, vaig crear grans afinitats amb els greens. Entre els grocs, tenia molta menys afinitat però també m’agradava. Em va agradar gairebé tothom. En ser natural i divertit, la gent confiava en mi. Sóc un estrateg natural perquè sense buscar estratègia tothom em parlava i m’agradava. Tens gent amb qui tens més afinitat que altres i has de prendre decisions difícils. Aquest és el joc, això és Koh-Lanta.

Com descriuries l’aliança que vas formar amb François i Ambre?

Hi ha dos estils de gent: els que surten del tauler enfadats, disposats a revelar totes les estratègies, i els que no ho fan. Quan el Denis em va preguntar si hi havia una estratègia, vaig dir que no. Per què ? Perquè sí, hi va haver una estratègia entre verds des del principi, vam lluitar amb la manca de menjar, la pluja, la marxa de Franck… Ens vam dir que ens anàvem a portar el més lluny possible. Tots ens vam estimar molt. No anava a dir-li a Denis que vam fer una aliança, encara estic intentant protegir-los. Encara que els altres no em creguin, tindran dubtes perquè no em rendiré a protegir l’Ambre i el François durant la resta de la seva aventura. Fins als últims segons, sóc fidel al meu color base. Aquest impuls pot ajudar a Ambre o François a anar el més lluny possible.

També assumeix el teu doble partit amb els antics grocs, les intencions de vot dels quals vas donar als antics vermells?

Em van dir l’espia… Ho has de suposar. Per mi, a la reunificació, érem tots blancs. En aquesta etapa del joc, vas a les persones amb qui tens més afinitat i jo vaig tenir més amb els ex-verds que amb els ex-grocs. El meu objectiu era portar amb mi les persones que més estimava. Grocs i vermells, aturem-nos amb això. Tothom m’estimava, així que després d’un temps et trobes com un traïdor.

Quan s’assabenten de la veritat, els antics crostes no estan gaire contents. Com se sent veure la seva reacció cada dimarts a la televisió?

És un plaer veure-ho Koh-Lanta. Els veig sorpresos. Estratègicament, confien en mi quan haurien d’haver-se dit que era un ex-verd. No ho sospitaven. A mi, els estimo a tots, faig la diferència entre el joc i la vida d’ara, no tinc cap problema amb ells. Els vaig sorprendre, potser tenien una falta de vigilància que els va costar molt car. En Koh-Lantahas d’estar a l’aguait, les orelles han d’estar sempre obertes.

El teu retrat només s’ha emès aquesta nit, a l’episodi 14. Lamentes que el programa insisteixi en la teva vessant estratègica i no mostrés més facetes humanes de la teva personalitat?

No em penedeixo. No sóc jo qui decideix fer el muntatge. El meu retrat ha caigut aquesta nit, hauria suavitzat la gent si s’hagués emès abans? No ho sé. La meva estratègia és que no en tenia cap. Em vaig mantenir natural, vaig ser el teaser, vaig escalfar el cor de la gent a la nit. Tothom et dirà que jo era el més divertit. Resulta que es va convertir en una estratègia per ser natural sense que jo ho volgués. No, no em penedeixo.

Share this Article
Leave a comment