Per què el Deep Purple iPhone 14 Pro em posa trist?


Digues-me que hi ha un telèfon morat i et puc dir de quin color estic comprant. Generalment. Sóc fan del violeta, des dels blaus lleugerament ruboritzats fins al violeta més intens. Ja saps que hi ha molta gent morada com jo perquè hi ha botigues dedicades al morat. Tampoc sóc exigent amb el meu morat, gent. M’agrada el violeta, i vaig pensar tots els morats. Fins que vaig veure el Deep Purple iPhone 14 Pro.

Hi ha dues raons per les quals estic predisposat a comprar l’iPhone Deep Purple. El primer és perquè és morat, és clar. M’agrada el morat, crec que ho he dit més amunt. El segon motiu és que és únic. Valoro la singularitat, sovint més que altres valors. Crec que l’iPhone 14 Pro platejat és preciós i l’Space Black és molt elegant, però m’inclinava a Deep Purple simplement perquè és diferent.

De quina altra manera sabríeu quin iPhone estic fent servir?